Velkommen! Log ind Opret en ny profil

Avanceret

Udstilling i sommerferien 2015 - Varde Bibliotek

Skrevet af Tokkesdal 
Udstilling i sommerferien 2015 - Varde Bibliotek
05. juni 2015 kl. 12:20
Varde Fotoklub har sagt ja til at udstille i skolernes sommerferie på Varde Bibliotek. I lighed med den netop overståede udstilling, er det aftalt at vi udstiller i A3 - A3+ bred eller højformat opklæbet på skum, da dette format og materiale gør sig rigtig godt på ende gavlene.

Idet TV2 on Tour sender deres Tour de France udsendelse fra Varde 17.--19. juli, har vi i samarbejde med Biblioteket valgt at emnet/ temaet for udstillingen er Cykling. Så ind og kig i dine fotoalbums, om ikke der er nogle gode fotos der vil passe til emnet. Husk at Cykling ikke kun er Tour de France - der er mange andre måder at fortolke dette emne på.

Billeder til udstillingen skal lægges frem i klubben senest lørdag den 20. juni med navnemærkat bag på billedet. Vi håber på at rigtig mange af Jer vil deltage med billeder til denne udstilling.

Har du spørgsmål er du naturligvis meget velkommen til at kontakte undertegnede.
Re: Udstilling i sommerferien 2015 - Varde Bibliotek
19. juni 2015 kl. 19:00
Hej Alle
Husk at det er i denne weekend at det er sidste chance for at leverer billeder til udstillingen på Varde Bibliotek, så har du et godt billede der relaterer til emnet som denne gang er " cykling" så skynd dig at komme i fotoklubben med den. Format er aftalt til A3/ A3+ på skum

Vi kan også fint bruge billeder af alt muligt andet seværdigt, til en mindre udstilling i forhallen, her kan I deltage med billeder i alle formater og i ramme af den en og den anden slags. Med andre ord - her er der helt frit spil ;o)
Re: Udstilling i sommerferien 2015 - Varde Bibliotek
05. juli 2015 kl. 11:02
I morgen mandag den 6 juli skal vi ophænge vores billeder på Varde Bibliotek. Jeg har aftalt med Kirstine at vi kommer ved 15 tiden. Er der et par stykker der kan hjælpe med ophængning? Vi har både forhallen og endegavle på reoler i voksenbiblioteket ;o)
Re: Udstilling i sommerferien 2015 - Varde Bibliotek
06. juli 2015 kl. 21:37
Så er udstillingen på Varde Bibliotek på plads, mange gode billeder med temaet cykling, men også rigtig fine billeder til forhallen. Husk at lægge vejen forbi Biblioteket og se udstillingen. Tak for hjælpen med ophængning til Gurli, Susanne, Jens og Claus. Også en tak til Camilla for indsatsen winking smiley
Beklager, kun registrerede brugere må skrive i dette forum.

Klik her for at logge ind