Udstilling på Varde Bibliotek spinning smiley sticking its tongue out
05. maj 2016 kl. 17:16
Kære alle

Vi har fået en udfordring med en udstilling på Varde Bibliotek. Denne er faktisk blevet aftalt sidste år i forbindelse med aftale om Abandoned samarbejdet. Aftalen er at vi leverer en udstilling der skal hænge på opslagstavlen i Bibliotekets forhal fra uge 19 og yderligere en udstilling der skal hænge i bibliotekets udlånsafdeling ( som sidst monteret på skumpap og ophængt på ca 15 endegavle).

Opslagstavlen består af 6 moduler på hver 60x120cm og her vil vi lave 6 passepartout på hver 60x120 cm med udskæringer (passepartout) til et passende antal billeder alt efter billedernes format.

Jeg vil gerne bede Jer alle sammen overveje om I ikke lige kan bidrage med et eller to af jeres bedst billeder, så vil vi prøve at samle det hele søndag eftermiddag. I leverer billedet klubben leverer passepartout pap.

Onsdag den 11. maj ( det er på onsdag) er biblioteket vært med en kop kaffe og en rundvisning omkring de reolgavle vi skal udstille på fra den 1. juni. Tanke er at Kirstine vil fortælle om reolens indhold og give nogle ideer til emnet for netop det foto der skal hænge på de enkelte gavle, så vil jeg gerne opfordre Jer alle til at møde op kl 18:30 og lade jer inspirere til at gå hjem og finde netop det billede der passer til en af emnerne.

Jeg er godt klar over at det er i absolut sidste øjeblik at dette kommer ud, men som I ved, så kan planlægningen engang i mellem skride.....hvilket jeg beklager, men håber alligevel at I vil bakke op om projektet.

Hvis der er et par stykker af Jer der har tid og lyst til at hjælpe med at skære de 6 store passepartouter på søndag eftermiddag bedes I lige melde tilbage - på forhånd tak.

Billederne til disse passepartouter bedes lægges i fotoklubben senest søndag eftermiddag, og husk at det kan være alle størrelser fra 10x15 tl A3 - sort/hvid eller farve er også lige meget, bare kom med dit bedste billede ;o)

I må gerne ringe til undertegnede hvis I har nogle spørgsmål til ovenstående på telefon 42110550

P.S Vagn, har vi passepartout i hele ark således at vi kan lave 6 stk a 60x120cm ?


Med venlig hilsen

Henning Tokkesdal
Re: Udstilling på Varde Bibliotek spinning smiley sticking its tongue out
10. maj 2016 kl. 16:07
Hej Alle

HUSK at vi mødes på Varde Bibliotek i morgen aften kl. 18:30, hvor Kirstine byder på en kop kaffe og en rundtur mellem reolerne med en kort introduktion af hvad der gemmer sig på reolen, til inspiration til den kommende udstilling omkring 1. juni.

Samtidig hænger vi vores 6 udstillingsplakater op i forhallen, så mød talstærkt op om dette projekt.


Med venlig hilsen

Henning Tokkesdal
Re: Udstilling på Varde Bibliotek spinning smiley sticking its tongue out
16. maj 2016 kl. 08:17
Husk klubaften onsdag den 18. maj.

Her vil vi præsentere oplægget til vores kommende udstilling på Varde Bibliotek, som er planlagt til at køre fra den 8. juni 2016

Med venlig hilsen

Henning Tokkesdal
Beklager, kun registrerede brugere må skrive i dette forum.

Klik her for at logge ind