Portrætfotografering 15/11-17smiling bouncing smiley
13. november 2017 kl. 12:38
PÅ onsdag har vi andel del i "Portrætfotografering", hvor vi skal prøve nogle af de lysopstillinger, vi hørte om om sidste gang. Og da det er bedst kun at være 3-4 fotografer omkring hver opstilling skal vi ud af klublokalet.
Vi har ikke plads til mere end to opstilliger i lokalerne og derfor har Lotte og Lars været så flinke at lade os komme ud til dem i deres store hal. Hér er plads til 3-4 opstillinger eller flere.
Adressen er: MØBELVEJ 17, 6800 VARDE - det ligger lige bagved Netto på Ribevej. Man kan køre ned mellem Shell og Netto så kommer man lige derned - eller man kan køre ind via Gl. Roustvej. Og det er kl. 19.00
Tag gerne jeres egne flash med, så I kan prøve at tage portrætter med dem. Men ellers har Lotte og Lars et superudstyret studio med alt hvad hjertet begærer og der er også mulighed for at prøve at tage billeder med et fastlysanlæg.
Er der nogen der kan skaffe et par modeller ville det være rigtigt dejligt - og ellers tager vi billeder af hinanden - jeg kunne godt bruge et nyt portræt af mig selv
Beklager, kun registrerede brugere må skrive i dette forum.

Klik her for at logge ind